lauantai 23. toukokuuta 2015

001. Tässä hän tulee!

Moikka taas kerran uuden blogin parissa. Eilen vahvistuivat Ressun toisen puolen kaupat (jonka osti siis Jennan porukat), ja jo tänään saatiin jätkä uuteen kotiinsa. Sinne poni jäi erittäin tyytyväisenä katselemaan hirveää määrää heppakavereitaan.

Kaikki kuvat (c) Jenna!


Ressu: "Mä en just nyt halua rapsutuksia, kiitti tarjouksesta"
Ressu: "Kato, kato, kato tonne, siellä, siellä, siellä on PIKKUPONI IIIIK!!"

Satulaakin testailtiin, se ei vain oikein käynyt, joten huomenna suunnataan tallille sitten kasa jakkaroita matkassa. Eiköhän niistä joku sovi! 

Käväistiin välillä kotona syömässä ja tultiin sitten takaisin pienenmoista maastakäsin liikutusta varten. Reenailtiin pyöröaitauksessa vartin verran, kun kentät olivat varattuja, ja suunnattiin sitten maastoon, suunnitelmissa rauhallinen maastokävely.

Ja miten kävi rauhallisen maastolenkin? Todella huonosti. Tie kulkee laitumen ohi, jossa oli neljän tamman lauma, ja meidän Ressuhan muttui ihan kokonaan, tyttöpöpöjä tais hyökätä kimppuun? Matka meni pomppien joka suuntaan, ja laitumella majailevat tammat laukkailivat aidan viertä perässä. Ja sehän on ihan hirveää, kokonaiset neljä TYTTÖÄ seuraavat isoa, pelottavaa orhia nimeltä Uljas Musta, tai niin Ressu ainakin luuli. Tosiasiassa se on vain pienenpieni poniruuna, jonka nimi kertoo kaiken ;)

Huomenissa koitetaan pysyä vaikka selässä, jos kokeillaan ihan ratsastaa!

1 kommentti:

  1. No nyt on Ressulla paljon kavereita ei tarvii nököttää pikkulaumassa ;)
    Täytyy joskus pysähtyä morjenstamaan kun ohi ajan joka päivä tosta tallista. Onnea vielä onnistuneista valinnoista ja aurinkoisia ratsastushetkiä Ressun kanssa . <3

    VastaaPoista