sunnuntai 29. marraskuuta 2015

017. Elossa ollaan!

Moi, ja pahoittelut jälleen kerran epämääräisestä tauosta, koulu puskee päälle ja muuten laiskottaa, hups. Tajusin, että nyt kuukauden hiljaiselon jälkeen on pakko tulla kirjoittamaan. Saatte siis taas kootun kuukauden:

Kahden viikon kävely ei riittänyt, joten käytiin uudelleen klinikalla. Nyt ollaan palailemassa treeniin ja näyttää ihan hyvältä, ravi on puhdasta ja ponilla työmotivaatiota vaikka muille jakaa!


Emppu kävi ponia katsomassa, mutta siitä ei ole kuvia. Ressu ilahtuu aina niiiin paljon kun se näkee Empun! Sitten toiseen vieraaseen, nimittäin Vilmaan. Vilma oli meillä viime viikonlopun poneilemassa ja tykkäsi Ressusta, harmi ettei oikeen päässyt tekemään mitään "kunnollista". Mä olen vuorostani ensi viikonloppuna menossa Vilmalle poneilemaan, jännää!


Mun ratsastusmotivaatio on lähtenyt kävelemään, mun ei tee mieli yhtään ratsastaa! Sovittiin siis että Jenna hoitaa ratsastukset omilla päivillään, äiti ratsastaa "mun" valmennukset ja mä teen kaikkea muuta mitä päähän pälkähtää, ehkä mä joskus ratsastankin. 

Ja mikä parasta, meidän satulaongelma taitaa olla ratkaistu! Löydettiin uusi koulusatula, ja mitä ihmettä, leveys 35! Ressu The Tankki :D 

Tutustuin tallillanuuden Penni -ponin omistajaan ja saatiin heistä maastokaverit! Eilen rämmittiin pitkin poikin metässä ja ponit tykkäsivät. Yritetään kerran viikossa ehtiä yhdessä maastoon, ponitkin saavat vaihtelua. Ja meikäläinen yrittää jälleen kerran aktivoitua!


1 kommentti:

  1. Seuraava kommentti on tarkotettu seuraavaan postauksen, tää ei suostu enään lähettämään siihen kommenttia. :D : Joo voit unohtaa. :D Taas tuli todettua ettei väsyneenä pitäis lukee yhtään mitään eikä ainakaan kommentoida... *häpeävä hymiö tähän, kiitos*

    VastaaPoista