sunnuntai 28. helmikuuta 2016

027. Penkkitesti

Heippa jälleen! Tulen taas kera kuvapläjäyksen, koska ihana Janita <3. Okei, jottei tämä mene ihan ylimääräiseksi ylistykseksi, vaikka Janita sen ansaitseekin, mennään aiheeseen: penkkitestiä, jälleen! Mutta minkälainen penkki?
Koska Janita on viettänyt länkkärin parissa aikaa, käytettiin asiaa hyväksemme ja pyydettiin Janitaa auttamaan penkin sopivuuden kanssa. Testailtiin sitä ja tultiin yhdessä siihen tulokseen, että odotellaan tiistaihin, kun pihattokaverin omistaja ehtii tsekkaamaan tuon mokoman. 

Ja voi vihtori kuinka paljon toivonkaan että tuo sopii! Meillä taitaa lähteä laji vaihtoon - ainakin osittain, tuo oli makeeta! Ressu ei ole ikinä ollut ratsastaessa noin tyytyväinen mitä se oli nyt. Janita laittoi mut testaamaan kaikki askellajit pitkällä ohjalla ja voi makeus että oli kivaa ja upeeta ja huikeeta ja aah... Hyvä että maltoin tulla alas sieltä ;) 

Katsokaa nyt sen ilmettä! Toinen tykkää myös.
Ai että mulla kilahtaa jos tuo penkki ei käy. Mur. Haluan. Ja vitsit että oli tukeva fiilis, ja tänään kun kipusi enkkupenkkiin tuntui että Neponen lähtee kun nappi housusta kun heppa lähti yhtään reippaammin. Kääks. Mutta nyt peukut ja varpaat pystyssä että penkki sopii!1 kommentti:

  1. Ressu oli niin elementissään! <3 kyl teistä saadaa vielä hyvä pari harrastamaan vähän kaikkea ;) ette saa silti jättää meitä yksin tunnille... muuten saatetaa Pennin kanssa pukittaa tyhjää. Tänää jo tuntu vähä siltä..

    VastaaPoista