Ressu

Ressu, Herra Poni, IsoPieni Musta, Puhveli, rakkaalla lapsella on monta nimeä, miksei myös Ressu Herra IsoPieni Musta Puhveliponi.

26.2.2016

Tämä lähes musta, monta erilaista ja toinen toistaan oudompia nimiä kantava nelijalkainen kaviokas esittäytyy usein ihan vaan nimellä Ressu. Jos oikein virallinen tahtoo olla, tottelee hän myös enemmän ja vähemmän oikeaa omaa nimeään Record. Hän tahtoo kovin usein saada uusia lempinimiä, ja uusin niistä on Musta mato.

27.9.2016
Ressu on 23.10.2007 Virossa syntynyt semmoinen hassu risteytysheppa, jonka isä on eestinhevonen Rotser ja emä eestinhevosen ja connemaran risteytys Redy Finn, hän on siis varsin mielenkiintoinen pakkaus.
Herra on varsin usein kotia vaihtanut kiertolainen, jonka taustalla on ratsastuskoulua ja vuokraajaa sekä ylläpitäjää ja ratsastajaa. Suomeen hän on muuttanut vuonna 2011.

Ihka ensimmäinen kuva Ressusta, 6.1.2014

Meidän yhteinen tarinamme alkoi 6.1.2014, jolloin musta poni rynni trailerista ulos vetäen takaköyden mennessään. Sitten sitä metsästettiin pitkin pihaa. Silloin Ressusta tuli vuokraponi. 10.4.2014 kävi niin hassusti, että nämä onnettomat menivät ostamaan puolikkaan ponin ja siitä lähtien olen saanut kantaa poninomistajan titteliä. 

22.5.2015 tiemme erkanivat vanhan toisen omistajan kanssa ja tämä puolikas siirtyi Koikkaloikkasia -blogin Jennalle. Jennan ja Ressun kanssa kuljettiin yhteistä taivalta lähes vuosi, kunnes poninretaleesta tuli ihan oma 12.5.2016.


21.8.2016

Herra Poni on oikein mukava harrastuskaveri, jos ei tahdo vääntää koulukiemuroita seitsemää kertaa viikossa. Kolme menee ihan hyvin, sitten täytyy vähän hypellä ja maastoilla ettei elämästä tule yhtään enempää plääh. Me harrastetaan paljon maastakäsittelyä ja yhteistä tekemistä muilla tavoin kuin ratsastamalla.
Ollaan me silloin tällöin ihan vakasti otettava kouluponikko, mainetta ja kunniaa on muutamalta Helpon C:n radalta lähinnä paikaltapoistumisien ja liikkumattomuuksien osalta - no ei sentään, paras tulos yltää reiluun 63 prosenttiin, ja kaksi hyväksyttyä K.N. Specialiakin on jo takanapäin.

22.10.2016
Meidän tavoite on ystävyys ja luottamus, muuhun ei pyritä. Ainakaan toistaiseksi.

1 kommentti: