maanantai 8. kesäkuuta 2015

004. Viimehetken treenit + kisaturinat

Heippa! Vikonloppu olikin oikeaa hulinaa, kun me lähdettiin koittamaan onneamme MänRalla järjestettyihin 1-tason koulukisoihin. Sitä ennen perjantaina Anita tuli meitä vielä "viimeistelemään". Ihanainen Jenna oli jälleen kameran takana, musta vaan tuntuu ettei meistä saa yhtään edustavaa kuvaa kun kuski ei osaa istua eikä varsinkaan ratsastaa!

Tunnin jälkeen vihreelle, nams!

Jenna videoi lähes koko tunnin, mutta koska mä itse olin aivan loppu eikä muutenkaan sujunut kovin kehuttavasti, olen ihan iloinen, ettei video suostu jälleenkään latautumaan tänne! 

Lauantaiaamuna oltiin sitten tallilla 6.20 ja poniraukka oli ihan ihmeissään, kun porukkaa lappasi talliin kesken aamupalan. Tosi nätisti pikkunen seisoi paikallaan kun Jenna väkerteli sykeröt päähän. Hirveällä hälinällä saatiin heinäverkko koppiin ja muut tavarat mukaan, enää jäljellä itse heppa, joka ei tuottanut minkään näköisiä ongelmia, vain yksi lisälähestyminen ja siellä oltiin. Poitsu matkusti tosi nätisti ja kisapaikallakin oltiin ennen aikojamme. Ressu tuli tosi nätisti ulos kopista, vaikka varauduttiin pieneen ryminään. Se alkoi säheltää vasta, kun piti kamoja alkaa heittelemään kyytiin, ja olihan se valkoinen huopa vähän jänskä...

Jenna meni siis ennen mua ja varsin hyvällä menestyksellä. Mua puolestani otti pannuun ja pahasti, kun kamera ilmoitti muistikortin olevan täynnä JUURI, kun Jenna aloitti radan. Onneksi aina niin ihana Minna lainasi kameraansa ja saatiin rata taltioitua. Ressu liikkui eteenpäin ja vaikeaksi osoittautuneet laukkadiagonaalitkin saatettiin kunnialla ihan loppuun asti. Lopputulos oli sitten reilut 59 prosenttia ja uskomaton kolmossija! Ressua kiinnosti poseeraaminen ihan satasella.

Ressu asusti kopissa vähän aikaa ennen mun verkkaa, jossa oli taas ihan mahtavat fiilikset. Ne tosin haipuivat niin pitkälle kuin pippuri kasvaa kun päästiin radalle. Ihana omalla moottorilla liikkuminen katosi kuin pieru saharaan ja sitten meni mönkään aika moni asia, laukat menivät pieleen erittäin pahasti! Kauhuni laukkadiagonaalit putosivat raville reippaasti ennen puolta väliä vaikka kuinka kannustin eteenpäin.
Lopputulos ei kuitenkaan ollut hassumpi, mä olin suorituksen jälkeen 99 prosenttisen varma että tulos on alle 50%, mutta mepä kiivettiinkin huimaan 55.000 prosenttiin, ja sijoitus oli loppupeleissä 17/23, ei huono näin kahden treeniviikon jälkeen! 

Luvassa muutama järkyttävä verkkakuva, kiitos Jenna!Siis YÖKK, miten kukaan voi istua noin?! Valmennusta todella tarvitaan...

Ei oo totta. Yök. Hyi yök.

Hyvillä fiiliksillä lähdettiin takaisin ja takuulla jatketaan kisaamista, vaikka vähän pehvalleen meni, niin tästä on suunta vain ja ainoastaan ylöspäin (ainakin toivon niin...)! Ressu oli mahtava, kuski ei vaan osannut. Ens kerralla toivottavasti paremmin, mutta niinkuin sanottu, hyvillä fiiliksillä lähdettiin kotiin.3 kommenttia:

 1. Hei tuli mieleen noista sun viimeisistä ratsastus kuvista, että kannattaisi kokeilla laittaa lyhyt estekepukka käsien väliin, että pidät siitä peukaloilla kiinni niin kädet ei pitäisi kääntyä... Ainakin mulla auttoi tää! :D Ja hei onnea ihan älyttömästi teille kummallekin, hienot suoritukset teitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuota mä oonkin testannut sillon kun nyrkit oli ihan miten sattuu, nyt suurimpana ongelmana on mun pää/katse sekä se, ettei kyynärpäät pysy kyljissä, mutta voisin toki kokeilla, josko tuo auttaisi siihenkin! Kiitos paljon!

   Poista
 2. Hienoa tytöt ja tietenkin RESSU <3

  VastaaPoista