perjantai 3. heinäkuuta 2015

005. Tarkoitukseton tauko

Moikka! Kesälaiskuus on näköjään iskenyt tännekin, ei oo yksinkertaisesti jaksanut kirjoitella, vaikka kirjoiteltavaa tosin ois ollut. Tässä tulossa kuitenkin nyt "olen olemassa" -postaus, jonka jälkeen liukenen paikalta Mennalaan leirille, jota on odotettukin jo ihan liikaa!

Mesen kanssa odottelemassa esteratavuoroa v. 2014

Nyt saatte kuulla aivan surkeasti menneestä kisareissusta, joka käytiin viime lauantaina heittämässä niinkin kaukana kuin Karjalohjalla, Kotisillan tallilla. Ressu matkusti aivan sikahienosti, vaikka matkaa olikin pari tuntia per suunta! Kisat olivat ulkona, ja mä aattelin että kiva, Ressu näkee verkkailevat heppakaverit radan ajan. Ja pöh. Verkassa Ressu oli aivan sikamagee! Se liikkui eteen vähän liikaakin, kun laukassa ei meinanneet mennä pidätteet läpi ja heppa oli ihan menossa. Ajattelin että ehkä me liikutaan eteen radallakin. Ja pöh uudelleen. Radan kirjaimien päällä olevat kukkaset olivat ihan SIKAPELOTTAVIA, eihän niiden lähelle voinut mennä. Ja se iiihana eteenpäinpyrkimyskin katosi kuin pieru saharaan. Tuomarin autokin oli vähän jänskä. Eteenpäinhän me ei menty oikeastaan ollenkaan, vaikka videolta se näyttikin vähän reippaammalta. Laukat eivät todellakaan nousseet eikä ravilisäykset näyttäneet muuta kuin etanaravilta. Ja ne kuuluisatlaukkalävistäjät, aaargh! Vikalla laukalla ajattelin että jes, nyt se energia löytyi - joo, löytyi, mutta sitten katos ratti ja HUPSISTA, hypättiin näyttävästi kouluaitojen yli verkkakentälle. Kouluaitaesteratsastus vaikuttaa olevan se meidän laji. Ei siinä mitään, sain ratsastaa radan loppuun, mutta se oli surkea lopunkin. Ja että kun verkka-alueella mentiin taas kovaa.
Sama juttu Jennalla, verkassa hyvä, radalla hyytyi ja taas radan jälkeen superreipas. Mä en nyt ihan tajua?!

Lopputuloksena siis yksi hylätty ja toinen ei-hyväksytty Helppo C:2 2000 Jospa huomenna onnistuttaisiin paremmin, kun mennään Riihimäelle nolautumaan?

Kuvia ei tähän hätään ole, ne tulevat myöhemmin toisessa postauksessa, jos niissä on jokunen julkaisukelpoinen kuva, heh. Nyt kuitenkin suuntaan katsomaan Jennan valkkua ja sitten ohjelmassa on operaatio ponin pesu, saa nähdä mitä Heidän Korkeutensa siitä tykkää... Meidän epäonnikisaputki (vai minkä nimen sille nyt keksin?) jatkuu vielä sitten kolmannen viikon joko 11.7 Sipoossa tai 12.7 Siuntiossa, kunhan nyt saadaan katsottua, mihin saadaan kyyti ja mihin ei :D

1 kommentti:

  1. Voi ei. No toivottavasti ensikerralla menee paremmin :)

    VastaaPoista