torstai 24. syyskuuta 2015

012. Epäaktiivisuus huipussaan

Moi pitkästä aikaa! Tiedättekö sen tunteen, kun olisi kuvia, oli kuulumisia, olisi intoa kirjoittaa ja aikaakin löytyisi, mutta ei kuitenkaan jaksa? Minä tiedän! Muhun on selkeästi iskenyt tauti nimeltä laiskamato, ja nyt se täytyy saada häädettyä.

Joo, sitten mennään aiheeseen. Tällä kertaa aiheena saa olla estevalmennus, ja jumankauta kaksi - KAKSI !! - tippumista. Tallilla siis käy kerran viikossa Anna Rämö valmentamassa, ja me otettiin tuossa taannoin osaa siihen. En viitsi suurempia kirjoitella, kuvat puhukoon puolestaan. Siinä vaan kävi niin, että ensimmäisellä kerralla kuski unohti ohjata, toisella poni pelleili, ja sitten ei ollut enää kummallakaan hauskaa - minuu jännitti ja Ressua otti päähän, kun Anna palautti ponin maan pinnalle.

Kuva on epätarkka, kuski ei edustuskuntoa nähnytkään mutta poni <3

Intoa täynnä kuin ilmapallo!


Ja tästä... Rämps!


Sinne meni!


Väliin pari nättiä hyppyä....


...ja sit mennään taas!Että sillä tavalla. Sitten eikun leiposmishommiin, ja ei seuraavalla, mutta sitä seuraavalla viikolla tämä innostus tapahtui _maapuomeilla_ ja rämps, taas mentiin. Sen verran sattui häntäluuhun, että nyt kahden viikon jälkeen istuminen tekee vielä vähän kipeää - onneksi vaan tietyssä asennossa, ratsastamaan pystyy aina ;) Tämän äksidentin jälkeen virallisesti ristin itseni kouluratsastajaksi!

Viime lauantaina tallilla pidettiin rataharjoitukset, joissa menin Ressun kanssa Helppo C:2 200, joka on seuraavissa kisoissa. Juu ei, hyvä kun pääsiin alkutervehdyksestä liikkeelle, kun tää pikkukaveri juurtui maahan! Sen jälkeen ristin itseni puskaratsastajaksi, lupaus tosin rikkoutui heti, ollaan silti lähdössä kokeilemaan onneamme MänRan kisoihin 10.10.

Ratatharkoista ei ole kuvia, video tosin, mutta se ei tosiaankaan ole julkaisukelpoinen...


Meidän uusi lajivaltaus on ohjasajo, ihan sikahauskaa! Oon aina haaveillut, että Ressulla voisi ajaa, ja ehkä se vielä joskus toteutuu. Ollaan nyt viisi kertaa kokeiltu, ja kaveri on kuin kotonaan, menee innoissaan ja korvat tötteröllä, jopa liian kovaa! Jenna totesi yhdestä meidän ravipätkästä, että "Tosta ponistahan tulee vielä ravuri!". Okei, kyllä me aika reippaasti mentiin...


Noniin, nyt pitäisi olla joksenkiin vähän kartalla tapahtumista täälläpäin. Meikäläinen koittaa aktivoitua!


4 kommenttia:

 1. Eh, toi estetunnilla laskeutuminen on tullu tutuksi myös täällä päin Suomea (viimes lensin n.6 tuntia sitten :D)! Ja nyt kyllä aloin entistä enemmän innistumaan ohjasajosta! Pitäis vaan saada ansin hankittua jotkut asiaan kuuluvat varusteet... Ehkä en vuonna sitten. :D Ja hei, tsemppiä kisoihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Okei :D Hyvä että innostuit, eikä siihen mitään varsinaisia vempeleitä tarvita, mielikuvitus ja maalaisjärki riittää ;) Kiitti, sitä tarvitaan!

   Poista
 2. No voihan rähmä :(
  Toivottavasti ressu nyt ei niin kamalasti innostunut tuosta selästä alas tulosta että tavakseen alkais "riehumaan".
  Kovaa treeniä vaan ja uudestaan esteille.
  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on pelkkää mun kokeilemista, ei se muille sitä yritä tehdä. Kerran kun se pääsi minun kans luistaan, niin yrittää tietysti uudelleen. Ja kyllä me vielä hypätään!

   Poista