sunnuntai 20. joulukuuta 2015

019. Maastossa!

Noniin! Nyt muistin ottaa kameran maastoon mukaan, jee! Kuvia on vaan tältä päivältä - ehkä ihan hyvä, koska eilen.... No, ei siitä sen enempää kuin että vauhtia ja erittäin paljon vaarallisia tilanteita.

Tänään Jennakin oli matkassa, eilen oltiin maastakäsin kaikki kolme, Janita, Viivi ja minä. Tänään sitten meikäläinen oli jalkamiehenä ja muut ratsailla. Eilen rämmittiin ties missä ryteiköissä etsimässä oikeaa polkua, tänään pysyttiin melkein koko matka poluilla, ei eksytty kuin kerran ;)Tää on sitä oikeaa maastoilua, ei me mitään teitä pitkin köpötellä ;)
Musta on niiin kivaa rämpiä heppojen kanssa tuolla pöpelikössä! Onneks kohta tulee kesä ja näkee paremmin, niin ei tarvi aina viikonloppuja tuhlata maastoiluun, vaikka ei toi kyllä ole tuhlaamista, me tykätään ja ponit tykkää. Vielä kun uskaltaisin itse ratsastaa! Kyllä mä joskus vielä meen itsekin, vaikka kunto tossa ainakin kasvaa kun hölkkää ponien perässä.

Tungetaan nyt samaan postaukseen raviheppoja viikon takaa, kun olimme 13.12. Kouvolan raviradalla Eläinten Joulu & Erätulet -tapahtumassa katsomassa raveja ja raviliigatamma Despinaa, josta mulla on osuus. Tänä vuonna en jaksanut kuvailla paljoakaan, muutama kuva Despinasta sekä yleisöä kyydittäneestä suokista, oiskohan ollut nimeltään Viks-Valtteri.Depin mielipide: Yäksh, märkää!


Tällaista täällä päin, ehkä nyt joululomalla saisi useammin kuvia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti