keskiviikko 23. joulukuuta 2015

020. Joulusiivous tallilla

Heippa!
Tänään ratsastin Ressulla pitkästä, pitkästä aikaa. Käytiin ensin Janitan kanssa molemmat maastakäsin ponien kanssa heittämässä about kolmen vartin maastoreissu metsätietä pitkin, ja sitten pyörittiin Ressun kanssa ihan hetki kentällä. Olipas kivaa pitkästä aikaa vähän vääntää, vaikka ei tarvinnut edes vääntää! Tästä voidaan siis päätellä, että Ressu oli tosi kivalla tuulella.

Päivän kuulumisten kuvituksesta huolehtii puhelinkuva
ponista treenin jälkeen. Iloisia oltiin!
(c) Janita
Sitten laitettiin ponit pois ja minä ahkerana aloitin Ressun varusteiden sekä Ressun joulusiivouksen: pesin ja rasvasin kaikki varusteet, paitsi yleissatula ja yhdet suitset jäivät vaille toimenpiteitä ajan loppumisen vuoksi. Ressun joulusiivoukseen taas kuului jouhien ja jalkatupsujen saksiminen. Jälleen kerran ohentelin harjaa, mutta eipä siitä vieläkään liiemmin tulosta näkynyt.

Askartelin eilen illalla sekä Ressulle että Pennille heppapiparit, ja jälleen kerran voidaan arvailla, maistuiko. Ehei, hienot ponit EIVÄT syö pipareita, ei, ei. Penni sylki kaiken käytävälle, ja Ressu ignoorasi koko piparin... Olisin ottanut niistä kuvia, mutta puhelimen kamera ei suostunut yhteistyöhön, joten en sitten ota niistä kuvia.

Huomenna aion napsia kuvia maastoreissulta, en tosin vielä ole päättänyt haluanko selkään vaiko en. Aiomme silti tonttuilla, jos tuo torvi huomenna kelpuuttaisi ne poronsarvet päähänsä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti