tiistai 5. tammikuuta 2016

022. Pakko hehkuttaa - Hööksin ratsastustoppahaalari

Moi! Nyt en ole saanut kasattua mitään muuta aineistoa kuin tänään ostamastani toppahaalarista muutaman kuvan, ihan pakko tulla samantien hehkuttamaan! Äidillä on ollut samainen haalari jo reilun vuoden ja pari kertaa olen sitä lainannut, mutta nyt oli ihan pakko ostaa oma. Se on vaan niin lämmin ja kiva päällä, tänään matkustaessa hepoisen selässä tuli ihan lämmin, vaikka alla ei ollut kuin ohut pitkähihainen paita ja housut.Koirankarvat eivät kuulu haalariin, niitä vaan jostain syystä täältä meidän torpasta tuppaa mukaan tarttumaan.  Tää on heijastimien ja kirkkaan värin puolesta hyvä, valoisalla voi lähteä maastoon ilman heijastinliiviä. Lahkeessa on tuo heijastin, joka on kiva yksityiskohta. Hintakin oli tosi kiva, mutta sen arvoinen ainakin niiden ehkä kymmenisen kerran perusteella jotka olen tämä päällä tallilla hillunut. 

Ja ainiin! Sekin tuossa on kätevää, että "yläosan" alla on henkselit, joiden ansiosta esim. tallitöitä tehdessä voi takkiosan laskea pois päältä ja siitä se mukana tulee. Lahkeissa on sellaiset resorit ja kurahousujen tavoin lenkit jotka voi sujauttaa kenkien alle etteivät lahkeet nouse ratsastuksen aikana ja paikatkin on pitävät. Eikä palele kun menee äiteen tuntia  kentän reunalle katsomaan!

6 kommenttia:

 1. Onpas hieno haalari! Mulla on muuten vieläkin tallilla (joskus koiraa lenkittäessäkin) kurahousut, joissa nuo jalkalenksut....vaikka ollaan saman ikäisiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onko sulla muuten millaiset vaatteet sateella tallihommissa? Ainakin kylmällä vaatetus on kunnossa ;)

   Poista
  2. Äidin yli-isot sadevaatteet :D

   Poista
 2. Hei! Mulla on sama haalari pinkkinä ja on kyllä lämpimät. Mäkin tykkään niiden monista ominaisuuksista, varsinkin heijastimista! Myös ne sisähenkselit ja jalkalenksut ovat tosi hyvät olla. Mulle sopi parhaiten lasten suurin koko ja äiti toivoi etten kasvaisi enää, sen verran niissä kuitenkin hintaa ;)

  Talvella on hyvä pysyä lämpimänä, yleensä mulla on vielä kypärämyssy (ratsastaessa ohuempi kypärän alla ja tallilla sellainen paksu) ja rukkaset lastenosastolta, jotta saa vedettyä ne varret hihan päälle (ei pääse kylmä sieltäkään välistä ;) Ja tietenkin Kuomat jalassa! Olen varmaan aikamoinen näky tallilla, mutta en ainakaan palele, mä vihaan kylmää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kans varsinainen näky, liikutusheppa ei antanut tarhasta kiinni ja pörisi, taisin olla vähän jännittävä ;)

   Poista