perjantai 1. tammikuuta 2016

021. Vuoden ensimmäinen

Heippa ja hauskaa uutta vuotta! Miten teillä on uusi vuosi pärähtänyt käyntiin? Ei liene yllättävää, että meikäläisen osalta se alkoi tallijutuilla Janitan kanssa, ensin tosin suunnattiin meidän lähellä olevan metsätien päähän ja alettiin etsiä sieltä reittiä Ressun vanhalle tallille päin, jotta päästäisiin huomenna älypitkälle maastoreissulle. Välissä joutuu tosiaan menemään vähän muualta kuin tietä pitkin, joten ei muuta kuin Sports Tracker päälle ja sitten pöpelikköön!

"Tietön" reitti plus muutama ylimääräinen kiekura.

Reitti tosiaan löytyi ja sinne suunnataan huomenna kokoonpanolla Janita & Ressu sekä meikäläinen ja Penni, tehdään siis poninvaihdos. Tällä pääkopalla kun arvioi ja laskee, koko lenkki olisi noin 13 kilometriä, joka mitä todennäköisemmin heittää tarpeeksi ollakseen väärässä, mutta huomennahan se nähdään! 

Tänään juoksutin Ressun ja Janita ihanainen heilutteli kameraa (ja jäädytti näppinsä...). Ressu oli jotenkin kummallisesti ontunut Jennan kanssa eilen aamulla, joten sovittiin että mä käyn illalla ottamassa videota siitä liikkeessä, jotta saadaan se lähetettyä eläinlääkärille, mutta ei ollut ontumisesta enää tietoakaan, joten se on sitten liikkunut normaalisti. Tänään oli vähän erimielisyyksiä suunnasta, mutta pääasiassa oltiin ihan poneiksi ja mentiin nätisti. Olen nyt pari kertaa juoksuttanut Ressun kumppareiden kanssa joita jälleen Janita meille on lainaillut, ja Herra Ponihan on yllättänyt ja ollut oikein kiva ja kuuliainen myös niiden kanssa.Katsotaan jos vaikka huomenna saisin maastossa nappailtua puhelimella jotain muistoja siitä hauskuudesta - ellei siitä tule kaaosta ;)


2 kommenttia: