perjantai 1. huhtikuuta 2016

031. Löytöjä vähän joka lajiin

Moikka! Jee, me löydettiin se länkkäri! Nyt meillä on ihan ihka oma lännensatula. Mä olen uskaltanut jo kahdesti maastoon, on siinä sen verran tukevampi istua. Käytiin jopa ihan tavallisella autotiellä, kuskikin uskalsi mukaan!

Ja kyllä, Herra Poni on kuvauksellinen....

En muista olenko ilmiantanut meidän valjaat jo, jos en ole, niin nyt teen senkin: meillä on kunnon valjaat. Ja itse asiassa kärrytkin. Eikä ihan mitkä tahansa massakärryt, vaan ihan sellaiset hienot kärryt. Ei me tyydytty mihinkään koppakärryihin ;) No ei sentään. Katsotaan nyt mitä itse Herra Poni vankkureistaan tuumaa, huomenna ajateltiin käydä niitä sille näyttämässä.

Tällaisilla me sitten körötellään ;) Jos körötellään.

Tältä päivältä ei ole kuvia, mutta pakko hehkuttaa silti. Vaikka kuntoonlaitto ei yhtään kiinnostanut ja piti isotella (kunnes se ymmärsi, että jatkan isompaa isottelua takaisin niin kauan, että käytöstavat muistuu mieleen) niin WAU mitä duunimotivaatiota ja iloista tekemistä! Ensin juoksutin ja tein paljon siirtymisiä, ja sitten ratsastin. Ihan vaan pari kertaa piti muistuttaa äänellä, yhden kerran raipalla, mutta muuten mentiin niin pirun siististi pelkällä elekielellä. 
Tai no, pitääköhän tässä tilanteessa hehkuttaa enempi allekirjoittanutta, kun poni toimii elekielellä? Taidan se minäkin joskus oppia! Mutta oikeasti, voi kipeys kun se oli upea. Aah.

Loppuun vielä kevennykseksi pari Ressun kuvauksellista kuvaa ajalta, jolloin se vielä oli pihatossa:


Mikähän eläin mahtaa olla kyseessä? Hyvä kysymys.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti