tiistai 19. huhtikuuta 2016

032. Ihan länkkärimeininki

Heippa! Me ollaan nyt tosiaan innostuttu tästä länkkärimeiningistä. Toimii, kunhan Janita seisoskelee kentän reunalla ja huutaa, kun koko ajan joku menee persuksilleen... No ei sentään koko ajan mutta silloin tällöin.
Käytiin Janitan kanssa lauantaina Hööksissä.... Mutta en sentään ostanut mitään ylimääräistä! Mukaan tarttui vain ja ainoastaan näissäkin kuvissa esiintyvät suitset ja ohjat sekä näiden lisäksi länkkäripenkin sarveen saatava pikkuruinen satulalaukku, josta tämä toope unohti napsasta kuvan. Kyseiset päävehkeet on siis sidepullit, ja Ressu mitä ilmeisemmin piti näistä, sillä on nyt kahden ratsastuskerran aikana toiminut vallan mainiosti. Sen verran se on herkkä tuolle nenään kohdistuvalle paineelle, että tuntumasta se ei todellakaan pidä, mutta käy tähän tarkoitukseen oikein hyvin.
Tällä kertaa tehtiin jopa jotain muuta kun vaelleltiin ympäri kenttää ilman päämäärää: nimittäin puomeista tehtyä L-kirjainta, jonka voi mennä etuperin, takaperin tai pohkeenväistöä. Ressu on tätä harrastanut ennenkin, mutta ilmeisesti on taidot hiukan ruosteessa, tai sitten ei vain kiinnostanut. Seuraava kuva kertookin aika hyvin meidän pohdintahetken siitä, missä meni pieleen....

Nea: "Kuules poni, sä olet tehnyt tän noin triljoona kertaa aiemminkin, mistä nyt hiertää?"
Ressu: "Njäh" *syvä huokaus*

Ja sitten sujui ja Herra Poni oli tyytyväinen saamiinsa 
rapsutuksiin.

Lopuksi yritettiin vielä liikkua laukassa eteenpäin. Alkuun mukana raahautui se tuttu ja turvallinen laiskamato, mutta mitä ilmeisemmin vauhti kiihtyi loppua kohden sen verran, että kyseinen mato tipahti kyydistä. Tai no, ollaan me joskus kovempaakin menty, mutta eipähän tarvinnut koko aikaa olla antamassa lisää vauhtia.

Uskokaa tai älkää: tältä näyttää laukannosto!

Näihin kuviin ja tunnelmiin palaamme ehkä jälleen seuraavassa postauksessa. Paitsi, jos olen laiska, sillä me otimme härkää sarvista ja ilmoittauduimme ihan koulukekkereihin, jotka ovat 30.4. Jännää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti