sunnuntai 13. marraskuuta 2016

054. Monitoimiponin monitoimipäivä

Ihan alkuun voidaan yhdessä kauhistella, että ihan minun omalla päiväkirjallani on jo erittäin suuret yhdeksän seuraajaa! Se on oikeasti paljon.


Tänään meillä kävi vieraita - tai oikeastaan vieras - ja Musta Monitoimiponi sai monitoimipäivän. Essi tuli Ressua moikkaamaan ja ratsastamaan vähän extempore, asiasta juteltiin eilen ja totesin sitten, että tule vaikka huomenna ja Essihän tuli!

Ensin poni joutui poseeraamaan tarhassa, ennenkuin se pääsi Essin kanssa ensin kentälle töihin. Tarkoitus oli mennä kentällä sileällä, että poni saa kunnolla liikuntaa muutoinkin kuin juoksuttaen, sillä allekirjoittaneen selkä on viime tiistain tipahduksesta johtuen edelleen eri mieltä siitä, liikutetaanko Ressua ratsastaen vaiko ei. 


Näimpä Essi ratsasteli megajumisen Mustan kentällä ensin ja sitten muuttui suunnitelma: pellolle! Sitä ennen kuitenkin päädyttiin ottamaan muutama hyppy Essin ohjaksissa, kun viime estekarkelot päättyivät vähän enemmän ja vähemmän ikävällä tavalla. Molemmilla oli hauskaa.

Sitten ei muuta kuin sinne paljon puhutulle pellolle vähän kävelemään ja ravaamaan. Ja sen jälkeen käytiin vielä vähän matkaa maastossa kävelemässä. Ja näin kulki Mustan monitoimiponin monitoimipäivä.Eilen allekirjoittanutkin yritti tämän selän kanssa hyvässä ja ei-niin-hyvässä yhteishengessä vähän ratsastella ilman satulaa. Ressu oli oikein mallikas ja mahtava ja jopa kuskiin saatiin jotain rotia, kun rakas ystävämme Janita seisoi kentän keskellä huutamassa juueitä. 

Ratsastus oli hauskaa, mutta se selkäsärky joka tätä hauskuutta seurasi, ei puolestaan ollut. Burana on paras kaveri, vai miten se meni. Kolme kertaa olen tippumisen jälkeen ratsastanut ja aina se vaan särkee yhtä paljon. Pitääkö tässä lähteä moikkaamaan valkotakkeja?Essiä oli megahauskaa nähdä ja Ressu pääsi töihin - seuraavalle kerralle me Essin kanssa salaa suunniteltiin sellaista mahdollisuutta josko päästäisiin maneesille vähän hyppäämään kun seuraavan kerran Essi tulee poneilemaan!

4 kommenttia:

 1. Ja tämähän ei jää sitten vaan suunnitelman tasolle!! :P

  VastaaPoista
 2. Blogien esittelypostaus #2 on julki, käykäähän lukemassa mielipiteeni blogeistanne!

  Joulukalenteri: Lukemani blogit #2

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ui juku, kiitoskiitos kommentista, olen erittäin otettu! :)

   Poista