maanantai 27. heinäkuuta 2015

008. Superponi!

Heissan taas! Mulla on ollut nyt ponitäyteinen viikonloppu, kun Jenna lähti leirille. Eilen sunnuntaina poni piti rennompaa päivää superhyvin menneen lyhyen ohjasajotuokion parissa ja toissapäivänä lauantaina tehtiin töitä ihan kunnolla. Ja  tällä kertaa mulla on jopa kuvia ihan oikealta päivältä!


Ressu oli ihan älyttömän kiva, siis niin hyvä muutamaa ponikohtausta lukuunottamatta. Se liikkui tosi kivasti eteen ihan itse, jota se tosin on jo jonkin aikaa tehnyt ilman sen suurempia kinoja. Mä en vaan voi kuin hehkuttaa!


Tehtiin taas pitkästä aikaa laukkalävistäjiä ja saatiin monen monta onnistunuttakin, jopa saatiin ylläpidettyä laukka lyhyen sivun ja osan pitkääkin sivua. Loppua kohden Ressulla alkoi tosin menemään hermo ja omin lupineen vaihtelilaukat aina uralle saavuttua, mutta kertaakaan (!!) ei pudottanut raville omine nokkineen. 

Tajusin juuri, että mulla oli turkasen lyhyet jalustimet! Miten oon pystynyt ratsastamaan noilla?!

Alkukäynneissä pöffö vaikutti vielä tosi tahmealle, mutta ihan itse se siitä horroksestaan heräsi ja alkoi liikkua eteenpäin. Alkuun se olisi voinut liikkua reippaammin, mutta hyvä saavutus on jo tuo, kun vertaa meidän eteenpäinliikkumiseen vaikka kuukausi sitten, juu ei, en halua muistella! Joka ratsastuskerralla Ressu tuntuu aina vaan enemmän ja enemmän iloiselta ja reippaammalta.

Kaikki kuvat (c) Äiti

Tänään mulla on vielä estevalkku, ja huomenna aamusta kello 6.00 meidän ripariryhmän bussi lähtee köröttelemään kohti Saariselkää! Koitan ehtiä kirjoittelemaan postauksen estevalkusta vielä, mutta mitään en lupaa, kun puolet tavaroista on vielä pakkaamatta ja siivotakin pitäisi... Hups, Joka tapauksessa kirjoittelen viimeistään 9.8. jälkeen, kunhan rippijuhlat sun muut häipyvät päiväjärjestyksestä!
1 kommentti:

  1. Haastoin muuten sut juuri, jos sattuu olemaan kiinnostusta tekemään toi haaste niin tee toki! :) https://kastanjapuunvarjossa.wordpress.com/2015/08/03/haaste/

    VastaaPoista