torstai 5. toukokuuta 2016

034. Tiistain ponipuuhat

Heippa jälleen! Yritän nyt tosiaan aktivoitua, katsotaan jääkö sille nyt sitäkään vähää aikaa, kun on yksi ja kokonainen kopukka hartioilla ;) Ei vaan, onhan se ihanaa pitää se kokonaan itse.

Totta tosiaan. Tiistaina harrastettiin kevyttä aivojumppaa "puomiällän", maton ja kavaletin kaverina. Selästä osoittautui ongelmaksi tuo ällän peruutus, joten otetaan se käsittelyyn ensin maastakäsin.

Pahoittelen huonoja piirrustustaitojani!

Tuommoinen mokoma siis. Tarkoitus on ensin mennä sisään etuperin ja peruuttaa sitten samaa reittiä takaisin. Me jätettiin tuo kulma auki, sillä Ressu vähän hätäili ja peruutti aina puomin päälle. Tämä alkoi kuitenkin sujumaan hyvin ihan vain muutaman kerran jälkeen, vaikka ensimmäiseen kolmeen tarvittiin Janita apuun. 

Ja sitten: matto. Hui. Paitsi ettei se enää ollut niin järkyttävä, viimeksi ei tultu lähellekään. Paitsi iiiiisolla hypyllä. Ja nyt ei muuten tultu käynnissä, mutta ravissa hyppimällä muutamaan otteeseen ja sitten mentiin jo ihan kuin mattoa ei ois ollutkaan. Tämä narun päässä pomppiva mikälieläinen ei tosi ollut aivan varma, tuleeko se poni sieltä, joten piti kurkkia taakse aivan koko ajan.

Ressu: "Minä minnekkää tule"Seuraavaksi vuorossa ratsastelukuvia. Siis mikäli kuski ei näytä jauhosäkiltä. Mikä on hyvin paljon mahdollista.
4 kommenttia:

 1. Mitkä on sinun ja ressun tulevaisuuden suunnitelmat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt laitoit vaikeen! Hmm... Ei meillä niin suuria suunnitelmia oo, syödä hyvin ja pitää hauskaa? En tiedä :D

   Poista
 2. painotatko treenin koulu puolelle vai esteille jatkossa?
  Tuleeko ressulle nyt mahdollisesti joku vuokraaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ei painotuta liiemmin mihinkään, me nautitaan elämästä koulunväännöllä, esteillä ja kaiken muun avulla. Ei tule vuokraajaa, se on viimeinen vaihtoehto tän kaverin kohdalla :)

   Poista