keskiviikko 11. toukokuuta 2016

035. Me tehtiin se!

Moikka! Nyt on aivan pakko tulla hehkuttamaan, nimittäin me ollaan totaalisesti ylitetty itsemme - tai ainakin minä, ponista en mene sanomaan mitään.

Me nimittäin hypättiin. Esteitä. Yhdessä. Enkä mä hypännyt omineni.

Siis wau. Täytyy ehdottomasti harrastaa tuota nyt useammin, sillä jo muutaman esteen jälkeen meni kuskilla pupu pöksyihin eikä tullut sieltä millään pois. Mutta silti me hypättiin. Ravissa kavalettia ja kahdesti laukassa huima, vihreä, pelottava pystyeste, joka seistä törrötti diagonaalilla. Vaikka kuskia jännitti niin paljon että ohjaus ei hiponut edes viittäkymmentä prosenttia ja teistä tuli... No, ei siitä sen enempää. Mutta edelleen, silti me hypättiin. Ja ollaan hengissä. Molemmat.

Hmm... Olenko väärässä, vai muistuttaako tämä ratsukkoa?


Janita jälleen kerran seisoskeli kameran takana... Pakko myöntää, että tämä oli kyllä ikuistamisen arvoista, vaikka siitä ei lähes mitään tullutkaan. Mutta ei takerruta pikkuvikoihin!
Taisin muuten myös sanoa, että hypättiin? Todistusaineistoa löytyy vain kavaleteilta, nekin kovin koomisia.


Kas näin :D 

Nyt jännitämme seuraavaa koettelemustamme, perjantaita, jolloin matkaamme Raatilan Ratsupalveluille Håkan Wahlmanin ohjasajokurssille! Kävin viime perjantaina teoriakerralla, nyt en malta odottaa... 
Kuvista muuten saattaa huomata pari uutta juttua, nimittäin remonttiturpis sekä bootsit etujaloissa. Käväisin ostamassa ne perjantaina ennen Raatilan reissua, jostain kumman syystä eksyimme Janitan kanssa jälleen heppakauppaan... Ressu on niin kiva ratsastaa tuon remppiksen kanssa! Vaihdoin myös kuolaimen ohuempaan kolmipalaan, ja ainakin jatkuva mumeltaminen häipyi. Kyllä me vielä ne omat juttumme löydetään, odottakaas vain!


6 kommenttia:

 1. Loistavaa!!! Jatka nyt vaan samaan malliin, näyttää hyvältä menolta:)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää ja hienosti meet kyllä Ressulla!

  VastaaPoista
 3. Moi! Lueskelin tossa jonkun tytön blogia ja katoin että joku kyseli Kaunisrannan John Smith nimisestä ponista, olisitkohan sä kysellyt tätä? En tiiä että mitä tietoa Jonista olisit halunnut, mutta poni asustaa tällä hetkellä Luhtajoen ratsutilalla ja on siellä tunneilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä mä kysellyt vaikka Jonin tiedänkin, me ei oikeen oltu Jonin kanssa kavereita silloin kun se oli ratsutila Rusthollissa 😀

   Poista