torstai 26. toukokuuta 2016

036. Laitumella

Moikka! Ihan ensin hehkutetaan tätä ihanan pirteää ulkoasua, jonka Janita taikoi tänne toissapäivänä, siis aivan upea!

Me käytiin onnistuneesti Raatilassa eikä tehty itsestämme täysin pellejä. Meillä on ollut myös huono jalkapäivä, jonka takia pomput jäivät välistä. Me ollaan ohjasajettu ominemme, me ollaan juostu pyörössä, me ollaan pidetty hauskaa, me ollaan syöty, ja ennen kaikkea me ollaan käyty MAASTOSSA. Lähdettiin sinne ihan ilman ketään turvallista kävelijää, ketään kuka kiskoo meidät pois puskasta kun allekirjoittaneella loppuu keinot ja voima. Näin jälkeenpäin kun ajattelee, mihin me sellaista oltaisiin edes tarvittu? Nii-in. Ei mihinkään. Me selvittiin. Oli meillä sentään ponikaveri Penni ja ihmiskaveri Janita ettei ihan yksin pitänyt tuonne isoon, pahaan maailmaan lähteä. Ja hei, me löydettiin uusi lenkki!
Jep, ollaan myös syöty. Narun päässä ja ilman narua. Ja yhden kerran kokeiltiin kans, jos mentäisiin kesken töiden kentän laidalle syömään, mut siihen ei kyllä alettu paitsi että lälläslää, alettiinpas kun kuski ei ollut tarpeeksi vikkelä ja komentanut mua sieltä pois, oma vikas älä valita, tuumii Ressu. Ressu ei ole kesällä menossa kokonaan laitumelle, mutta saa joka päivä syödä tunnin verran Pennin kaverina tai yksinään, jos Pennillä on paastopäivä. Ikuistettiin ensimmäinen laidunreissu tältä vuodelta ja katsokaas, pullahan jopa laukkasi laitumella!

Osaa se paikallaankin olla ;)Meillä oli myös vauhtia tarjolla, mitä en ole Ressun nähnyt ikinä ennen esittävän laitumella! Mentiin ihan pukkilaukkaa - ja vielä moneen otteeseen! Ylisuloisesta bannerista löytyykin yksi näistä.

Ressu yritti kovasti isotella Penniä, joten sai takaisin samalla mitalla.


Tuo maha. Mitä tuolle tehdään? Lisää liikuntaa vaan!


Viime päivinä ollaan oikeastaan vain humputeltu, mutta nyt ryhdistäydytään! Vieläkään en suostu treenaamaan enempää kuin kolme-neljä kertaa viikossa, ettei tuo heppa käännä mökö -vaihdetta takaisin päälle, kun siitä on juuri päästy eroon. Ensi viikolla on kuitenkin tiedossa Krista Mutasen kauan odotettu istuntatunti sekä pikku breikin jälkeen paluu Anitan tiukkaan treeniin. 


1 kommentti: