torstai 21. heinäkuuta 2016

044. Me tehtiin se, taas

Taas me ollaan otettu (tai siis mä olen ottanut) härkää sarvista ja kentälle on rakennettu kolme estettä. Ja ne kaikki ylitettiin ainakin kertaalleen. Molemmat yhtäaikaa ja sulassa sovussa.


Emppu tuli kaveriksi ja heilutti kameraa, siispä muutamia todistusaineistokuvia on saatavilla. Tosin suurilta olin ihan vaan sileävääntöä alkuun, ei me vieläkään uskallettu montaa kertaa hypätä ja jätettiin homma sikseen ennenkuin pelko otti vallan. Emppukin hyppi muutaman kerran lähes vuoden hyppytauon jälkeen.


Kuski on kireä kuin viulunkieli, meinasi alkaa pirskatti jännittämään jo ennen ensimmäistä hyppyä. Tai no, sitä voisi ehkä kutsua yliastumiseksi ennemmin kuin hypyksi.Enempää ei kuulkaa ole. Mutta ylpeitä me ollaan tästäkin. Hypättiin me myös toiseen suuntaan ja toista estettä, ne eivät nyt sattuneeet kuviin ollenkaan.

En lakkaa ihan heti hehkuttamasta. Kyllä meistä saadaan vielä yhtä ahkera esteratsukko niinkuin reilu vuosi sitten vielä vanhalla tallilla. Kyllä me tästä vielä noustaan, varokaa vaan.

Ressu teki tuttavuutta puhelimeni apinakuorien kanssa. "Voiko tän syödä?"

Nyt luvassa on parin viikon postaustauko. Kunhan saan tämän pois alta, lähdetään ajelemaan kohti mökkiä, josta tullaan sunnuntaina. Silloin vietän pitkän päivän Herra Ponin seurana, ennenkuin maanantaiaamuna kello 6.00 starttaa bussi kohti Saariselkää, mulla alkaa vaellusriparin isostelu! 2 kommenttia: