sunnuntai 14. elokuuta 2016

046. Operaatio heinähäkki

Huh. Operaatiosta heinähäkki on selvitty kunnialla ja ei-niin-kunnialla, Herra Poni pitkän opiskelun jälkeen uskaltaa työntää turpansa heinänkorsien ulottuville. Pitihän sitä nyt ensin jännittää ja pelätä, mutta tottakai ruoka voittaa pelon. Muualta kun sitä ruokaa ei päivän aikana saa.


Ihan itse tehty. En mä sentään, mutta vanhukset.


Olihan meillä liikunnallisiakin uutisia. Me ollaan ratsastettu, ratsastettu, ratsastettu, juoksutettu ja taas vähän ratsastettu. Ja vielä vähän ratsastettu. Me ollaan myös saatu jäätävän isot ja raivostuttavampaakin raivostuttavammat haavat kintereisiin. Ja sen takia ollaan taas vähän turhan jäykkiä oikeanpuoleisesta takakulkimesta.  Nyt täytyy ottaa ratsastustaukoa ennenkuin Ponilla nousee touhu päähän. Ensi viikolla on oiva hetki pitää lomaa ratsastelukarkeloista viikon verran kun allekirjoittanut yrittää epätoivoisesti sisäistää ajatusta tuosta koulunkäynnistä (ja lentää ympäri Saaren kartanon tiluksia yrittäessään epätoivoisesti löytää oikeaan osoitteeseen). Sellainen hauskuus on päässyt tässä juoksutuspuuhassa tapahtumaan, että me liikutaan ihan itse ilman sitä raipan kokoaikaista heiluttelua, jee! Jopa laukkakin liikkuu ihan itse. Paitsi tiistaina, siitä ei sitten sen enempä puhuta, ihan hys vaan. 
Mutta kyllä tää tästä vielä lähtee, varokaa vaan! Kohta ollaan rallittavia jättiläismahoja.
Lopuksihan täytyy aina pistää se kaksijalkainenkin liikkeelle, joten sitten juostaan aina yhdessä. Meillä oli hyvä päivä, meikäläinenkin jaksoi juosta pidempään kuin yhden kierroksen.

Mitä mieltä, onkos se maha vähän pienentynyt? Ehkä se on, toivottavasti.


Ainiin, tällaisiahan me ollaan suurimman osan ajasta. Pellejä sisältä ja pellejä ulkoa. Aina ja ikuisesti.

3 kommenttia:

 1. Mihin lähit opiskelemaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keudaan, Saaren kartanoon maatalousalan perustutkintoa. Eli musta toivottavasti tulee isona maaseutuyrittäjä :D

   Poista
 2. Kiva ulkoasu! Kuvat vois mun makuun ainakin olla isommat :)

  kambozu.blogspot.fi

  VastaaPoista